top of page

Kennis en vaardigheden

Clockwise

Clockwise is een programma waar men uren kan schrijven, eenheden schrijven, accorderen, rapporteren, factureren en boekhouden.
Het is een online urenregistratieprogramma, dus vanaf elke lokatie  kan men inloggen en de uren schrijven. Het facturatie gedeelte biedt de mogelijkheid om de facturen digitaal naar de klanten te sturen.
Door mijn jarenlange ervaring met dit programma en met de makers (eigenaren) ervan, ben ik goed op de hoogte wanneer er uitbreidingen komen.


 

Snelstart

Snelstart is een boekhoudpakket. In dit pakket is het mogelijk om verschillende administraties te voeren. Tevens bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit dit pakket de btw aangifte te verzorgen.
Dit pakket heb ik aangeschaft voor mijn eigen klanten, zodat ik vanuit hier iedereen van dienst kan zijn.

Intramed

Intramed is een software programma wat veel gebruikt wordt voor de paramedische zorg.
Dit programma wordt gebruikt voor dossierbeheer, verslaglegging en als declaratietool richting de zorgverzekeraar.
Binnen dit programma ben ik goed thuis in het declareren naar de zorgverzekeraar alswel naar de particulier. Elke maand worden vanuit de agenda alle afspraken gedeclareerd. Daarnaast wordt elke maand ook vanuit dit programma de retourinformatie verwerkt

Accountview

Accountview is een boekhoudpakket. Voor een van mijn klanten maak ik gebruik van deze software. Tevens is  er een mogelijkheid  om Accountview te koppelen aan Clockwise. Dit in verband met de gemaakte facturen vanuit Clockwise die nu rechtstreeks kunnen worden ingelezen in Accountview.

Unit 4

Unit 4 is een uitgebreid software programma met mogelijkheden voor ERP, HRM, payroll en financieel management. Voor een van mijn klanten maak ik gebruik van deze software.

bottom of page